MERSİN / AKDENİZ - Abdullah Şahutoğlu İlkokulu

Nis

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE EN ÇOK BİZ EĞLENDİK PROĞRAMI KAPSAMINDA ETKİNLİK DÜZENLENMİŞTİR.

May

Okulumuzda yürütülen Steam At Home projesi 1/A sınıfı Nisan ayı çalışma videosu hazırlandı.

May

Okulumuzda yürütülen Steam At Home projesinin 1/A sınıfının Mart çalışma videosu hazırlandı.

May

Steam At Home / Evde Steam eTwinning projesi kapsamında okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri Zeliha Karakullukcu rehberliğinde Film makinesi yaptılar.

May

Okulumuzda yürütülen Steam At Home projesi kapsamında 3-A sınıfı öğrencileri "Yaşam Ağacı" şarkısını seslendirdiler.

May

Okulumuzda yürütülen Neslihan Erol Bolat ve Zeliha Karakullukçu'nun yer aldığı Steam At Home / Evde Steam eTwinning proje çalışmalarımız devam ediyor. 9 Mayıs eTwinning gününü ortak ürün çalışması ve hazırlanan afişlerle kutladık.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Zeliha Karakullukcu rehberliğinde 3-A sınıfı Steam At Home / Evde Steam eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz Matematiksel dersinde kullanacakları ders materyalleri tasarladılar ve tanıttılar. Hazırladıkları materyalleri düzenlenen  zoom toplantısında diğer arkadaşlarına tanıttılar.

Ayrıca öğrencilerimiz proje kapsamında Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili bilgilendirildi ve video izlediler.

Okulumuzda yürütülen Steam At Home projesi 3-A Sınıfı Mart Ayı Etkinlikleri

May

Okulumuz öğretmenlerinden Zeliha KARAKULLUKCU , 3-A sınıfından 8 öğrenci ile, Neslihan EROL BOLAT , 1-A sınıfından 5 öğrenci ile STEAM AT HOME / EVDE STEAM adlı eTwinning projesini yürütmektedirler.

Proje 9 Türk 1 yabancı ortaklı olup Şubat ayında planlama ve hazırlıklar ile başlamış ve haziran ayında son bulacaktır.

Pandemi nedeniyle zamanının çoğunu evde geçiren öğrencilerin yeni keşifler yaptıkları ve müfredata uyumlu öğrenme deneyimi yaşayacakları steam etkinlikleri şeklinde planlanmıştır. Aynı zamanda öğrencilerin aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerine katkı sağlaması amaçlanmıştır.